Ronde van Friesland 2024, dd. 29 juni 2024

Hieronder is een flyer te downloaden van deze tocht.

Ronde Van Friesland Pdf
PDF – 4,7 MB 43 downloads

Voor de derde keer organiseren 5 Friese NTFU verenigingen een gezamenlijke GPX tocht met 5 start/finish plaatsen. Sinds dit jaar is FietsFriezen één van de organiserende verenigingen. Hier zijn we ongelofelijk trots op. De Ronde van Friesland is een samenwerking van vijf Friese toerclubs te weten: TFK Burgum, FietsFriezen, RTC Rally; FTC Smallingerland en FTC Stiens. De verenigingen kennen natuurlijk alle mooie routes in de eigen omgeving en willen je graag kennis laten maken met de mooiste routes die Friesland te bieden heeft.

De start- en finishplaatsen zijn de vestigingsplaatsen van de verenigingen: Burgum, Leeuwarden, Sneek, Drachten en Stiens. Wij starten in Leeuwarden, bij Docks in Middelsee (Redbadwei 14, Leeuwarden). De Ronde van Friesland kan zowel individueel als in groepsverband worden verreden. De organiserende vereniging hebben de nadrukkelijk wens om de groepsgrootte te beperken tot 14 deelnemers in één fietsend blok.

LET OP! de tocht is niet uitgepijld. Wel wordt een GPX-bestand beschikbaar gesteld, welke te downloaden is. Heb je geen navigatie bij je, kom dan vooral op tijd en sluit je aan bij een vertrekkend groepje.

Inschrijven

Inschrijven gaat via de website van Fietssport. Zie: Fietssport - Ronde van Friesland 2024, zaterdag 29 juni 2024