Kom ook bij FietsFriezen!

Steeds meer fietsers uit de omgeving Leeuwarden/Goutum sluiten zich aan bij FietsFriezen. Omdat het gezellig is, omdat we veel fietsen en omdat we een gezellige en open cultuur hebben waarbij we nieuwe leden van harte verwelkomen. Want met meer leden kunnen we nog meer leuke en inspirerende activiteiten ondernemen.

Contributie

In 2024 bedraagt het lidmaatschap van FietsFriezen 65 euro per jaar. Hiermee ben je automatisch lid van de de NTFU. Dit tarief geldt voor alle leden, ook als je al via een andere vereniging lid bent van de NTFU. 

Kleding

FietsFriezen kan dankzij onze sponsoren de leden voorzien van kwalitatief goede wielerkleding. Onze kledingleverancier is Kalas Sneek.  Gemiddeld 4x per jaar wordt een webshop open gezet, zodat alle leden, ook nieuwe leden, kleding en kledingaccessoires kunnen bestellen. Wanneer deze momenten zijn wordt via de mail gecommuniceerd. Nieuwe leden krijgen in het eerste jaar van lidmaatschap een kortingcoupon om een kledingset aan te schaffen.

Welkom

Wil je lid worden, of een keer meefietsen? Vul onderstaande formulier in en de secretaris van de vereniging neemt contact met je op voor de verdere stappen.  Alvast van harte welkom!